© HIDRO SYSTEMS AND TECHNOLOGIES - Toate drepturile rezervate

Site creat de dezvoltafirma.ro

HIDRO SYSTEMS AND TECHNOLOGIES

Site promovat de dezvoltafirma.ro

Gama de produse pentru sisteme hidroizolatoare oferite de HIDRO SYSTEMS AND TECHNOLOGIES:

Denumire Produs

Descriere Produs

Fișă Tehnică

PU PRIMER

Produs monocomponent pe baza de rășini poliuretanice dezvoltat pt tratarea suporturilor fără absorbție sau cu absorbție redusă, premergător aplicării altor produse poliuretanice.

Vizualizare fișă

HUMIDITIY PRIMER

Produs bicomponent pe bază de rășini epoxidice in dispersie apoasă, tolerant cu suporturi umede, dezvoltat pt tratarea suporturilor minerale absorbante.

Vizualizare fișă

RAYSTON EPOXY 100

Produs bicomponent cu vâscozitate redusă pe bază de rășini epoxidice dezvoltat pentru aplicații multiple în cadrul sistemelor hidroizolatoare cu membrană poliuretanică sau a sistemelor de pardoseli pe bază de rășini sintetice.

Vizualizare fișă

GEOMAX

Geotextil pe bază de fibre sintetice termosudate, asigurând o structură perforată. Special conceput ca și produs complementar în sistem cu membranele hidroizolatoare din gama ”IMPERMAX” cu elasticitate ridicată. Ideal pentru situațiile în care este necesară o armare suplimentară, o distribuție uniformă a grosimii de strat a membranei, cu o pierdere minimă a proprietăților mecanice ale acesteia.

Vizualizare fișă

RAYSTON FIBRE

Rețea din fibre de sticlă orientate aleatoriu, formând un material omogen. Fibrele de sticlă au ca agent de legătură un adeziv solubil în stiren. Armarea suplimentară în dispersie a sistemelor hidroizolatoare pe bază de rășini poliuretanice, a sistemelor de pardoseli pe bază de rășini sintetice, a oricăror tipuri de acoperiri pe bază de rășini sintetice.

Vizualizare fișă

IMPERMAX

Membrană hidroizolatoare pe bază de rășini poliuretanice, autonivelantă, monocomponentă, rezistentă la factori agresivi, cu aplicare pe diferite tipuri de suporturi (cu utilizarea tipului de primer corespunzator).

Vizualizare fișă

IMPERMAX ST

Membrană hidroizolatoare pe bază de rășini poliuretanice, semi tixotropică, monocomponentă, rezistentă la factori agresivi, cu aplicare pe diferite tipuri de suporturi (cu utilizarea tipului de primer corespunzator).

Vizualizare fișă

IMPERMAX TIXO

Membrană hidroizolatoare pe bază de rășini poliuretanice, tixotropică, monocomponentă, rezistentă la factori agresivi, cu aplicare pe diferite tipuri de suporturi (cu utilizarea tipului de primer corespunzator).

Vizualizare fișă

IMPERMAX QC

Membrană hidroizolatoare pe bază de rășini poliuretanice cu priză rapidă, monocomponentă, rezistentă la factori agresivi, cu aplicare pe diferite tipuri de suporturi (cu utilizarea tipului de primer corespunzator).

Vizualizare fișă

IMPERMAX A

Membrană hidroizolatoare pe bază de rășini poliuretanice, autonivelantă, monocomponentă, rezistentă la factori agresivi, cu aplicare pe diferite tipuri de suporturi (cu utilizarea tipului de primer corespunzator).  Disponibilă doar în culoare albă, dezvoltată special pt asigurarea unui confort termic ridicat în incăperile inferioare terasei / acoperișului în sezonul cald. Efectul ”cool roof”.

Vizualizare fișă

IMPERTRANS

Membrană hidroizolatoare transparentă, pe bază de rășini poliuretanice, autonivelantă, monocomponentă, rezistentă la factori agresivi, cu aplicare în strat subțire pe diferite tipuri de suporturi (cu utilizarea tipului de primer corespunzator).

Vizualizare fișă

COLODUR

Membrană hidroizolatoare transparentă / sigilant, pe bază de rășini poliuretanice, autonivelantă, monocomponentă, rezistentă la factori agresivi, cu aplicare în strat subțire pe diferite tipuri de suporturi (cu utilizarea tipului de primer corespunzator).

Vizualizare fișă

COLODUR ECO

Membrană hidroizolatoare transparentă / sigilant pe bază de rășini poliuretanice de înaltă performanță, autonivelantă, bi-componentă, alifatică, fără solvenți, cu o foarte mare rezistență la abraziune și la atacurile substanțelor chimice.

Lipsa totală de solvenți permite utilizarea acestui produs în zone cu public fără a fi necesară evacuarea lor, sau în incinte slab aerisite.

Vizualizare fișă

PAINTCHLORE

Membrană hidroizolatoare transparentă / colorată în masă, pe bază de rășini poliuretanice, autonivelantă, monocomponentă, rezistentă la factori agresivi, cu aplicare în strat subțire. Special dezvoltată pentru protecția piscinelor (private sau publice) de orice tip și dimensiune.

Vizualizare fișă